Gårdagen (söndags) div lll hoppning

Japp, kör från FÖRSTA början nu..

Mamma och jag drog till Bengan med transporten för att hämta Roysen där. Borstade o gjorde han allmänt fin.
Tog med en höpåse och betfor. Betfor=pigg ponny...
Han fick ha ett tjockt stalltäcke på sig. Tog även med vinter täcke som det inte regnar igenom på.
DÅSÅ bar det av till säfva ridklubb där jag först när vi komm fram satte mig på läktaren med maria o kollade på första klassen. Sedan gick vi ut när några D-ponnysar ridit, då mötte vi Maja och fick lagjackor! Fett snygga!
Sen så skulle jag ta ut Roy o börja rida fram.

Jag började med att skritta, trava och galoppera på rakbanan som ligger bredvid framhoppningen. Han kändes pigg o framåt men gud var han kunde springa snabbare nu när han stått på spa hos benga! Tack från Roy lixom.
Sedan smög vi in på framridningen o tog några skutt på det lilla. Sedan framhoppning o då tog vi några skutt på recket o oxern, allt kändes super!

Dags för mig att gå in i ridhuset.... Banan var enkel o likaså omhoppningen (roy är mästaren på omhoppningssvängar absolut INGEN slår honom asså INGEN! Han e KUNG över ALLA då menar jag ALLA! Säg inget annat!) Jag blev felfri i både grund och omhopp. Men icke placerad, togdet faktiskt lungt till lagklassen då vi ger ALLT!

Jag var apnöjd o glad. Roy lastades o fick stå där ca två tim, han fick betfor och hö.
Dags för Maria att rida, FELFRI! Sedan var det ambers tur FELFRI (placering för amber o isabelle!) Sedan var det majas tur och jag tror hon oxå blev FELFRI. Alla var så nöjda o glada o taggade om för laghoppning!
Medans vi väntade på att banan öppnades firade vi Majas födelsedag med tårta o sång inne i cafeterian! Grattis i efterskott!

Då, innan tiden var för mycket öppnades banan o vi gick den snabbt men noggrant! Drog sedan till bilen, drog på mig lag jackan o stövlarna, lastade ut Roy o började rida fram. Red fram likadant som innan.
Dags att gå in i ridhuset på collecteringen o sedan var banan min! FELFRI o en galant runde enligt mig. Kändes så jäkla bra! Marias tur=felfri, Majas tur= 1 pet :(, Isabelles tur=FELFRI!!! Det betydde att vi gått till omhoppning!!
I omhoppningen blev ALLA felfria ovi fick en andra plats!! Måste säga at vi var sp GRYMMA så det finns inte!!!

Efter det åkte vi hem med Roy till ridskolan som jag inte tror att han längtade till direkt. Han ville vara kvar hos Bengan!

Aja, sedan drog jag o provred en maxad C-ponny i Rasbo som det inte klickade till alls :( Den ponnyn var inte okej asså, fy.

Ja, det var min dag det! Hejdå!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu